Piskot je:
Alma Mater Europaea - ECM - Alma Mater Europaea - ECM
Test No Left
 
DSC 4168 Gaudeamus igitur resize
51 diplomantov visokošolskih strokovnih študijskih programov  Upravljanje in vodenje poslovnih sistemov, Fizioterapije in Zdravstvene nege je na svečani podelitvi diplom, dne 12.3.2013 v Turnerjevi dvorani v hotelu Habakuk v Mariboru prejelo diplomo kot priznanje za uspešno zaključen študij na Alma Mater Europaea – Evropskem centru, Maribor. 
Vse zbrane sta v uvodnem delu prireditve z navdihujočima pozdravnima govoroma nagovorila predsednik Evropske centra, Maribor, prof. dr. Ludvik Toplak ter prof. ddr. Felix Unger , predsednik Evropske akademije znanosti in umetnosti v Salzburgu, ki je ustanovitelj Alma Mater Europaea. Ob čestitkah dosežkom Evropskega centra, Maribor in dosežkom prvih diplomantov je poudaril pomembnost evropskega povezovanja in prodornosti mladih.  

Slavnostni dogodek je popestril operni pevec Tim Ribič, ki je zapel tudi slovensko in evropsko himno. Sledile so mnoge čestitke, čustven govor prve diplomantke ECM Dragice Korenjak, predstojnice zdravstvenih programov doc. dr. Danice Železnik ter druge točke. Po podelitvi diplom so diplomati zapeli Gaudeamus Igitur ter z metom kap v zrak, končali formalni del dogodka. Sledilo je nepozabno druženje. 

Pokrovitelj dogodka: Pošta Slovenije d.d.

Foto galerija

Podelitev diplom 3 Podelitev diplom 2 Podelitev diplom 1
Podelitev diplom 4 Podelitev diplom 5 Podelitev diplom 6
Podelitev diplom 7 Podelitev diplom 8 Podelitev diplom 9
Podelitev diplom 10 Podelitev diplom 11 Podelitev diplom 12

 

 

Univ. Prof. Dr. Dr. h.c. Felix Unger, slavnostni govor ob podelitvi diplom