Pedagoški sodelavci

Sodeluje pri študijskih programih:

Dodiplomski študij: Fizioterapija
Magistrski študij: Zdravstvene vede

Bibliografija: Preberi več

Jasmina Kristovič, mag. ZDŠ je magistrica zakonskih in družinskih študij. Magistrirala je iz področja zasvojenosti z internetno spolnostjo v povezavi z družinskimi odnosi. Zaključila je akreditirano izobraževanje za zakonskega in družinskega terapevta. Je absolventka na doktorskem študiju Socialne gerontologije - področje logoterapije. Habilitirana je v naziv asistentka iz področja psihoterapije.

Je predstojnica Svetovalno-terapevtskega centra za družine, pare in posameznike, ki deluje v okviru Mednarodnega inštituta za psihoterapijo in uporabno psihologijo (http://www.institut-stc.eu/).

Izvaja individualne in družinske terapije, partnerske/zakonske terapije in družinske terapije za starše in otroke v postopku ločitve. Sodeluje s centri za socialno delo, družinskimi sodišči, pediatri in psihiatri. Izvaja predavanja za starše in strokovne delavce, delavnice za otroke in odrasle ter sodeluje pri izvajanju ustvarjalnih in doživljajskih taborov za otroke.

Za študente humanističnih in družboslovnih ved že več let izvaja interdisciplinarna izobraževanja iz področja svetovalno-terapevtskega dela. V preteklosti je sodelovala pri Študentskem inovativnem projektu za družbeno korist (ŠIPK) in projektu Kognitivni in proprioceptivni trening kot preventiva pred demenco (Pro Trening).

Je raziskovalka v raziskovalnem programu Holističen vzgojno-izobraževalni proces in krepitev duševnega zdravja (projekt podpira Agencije za raziskovanje in razvoj Republike Slovenije (ARRS)). Gre za tri letni projekt iz področja vzgoje, izobraževanja in duševnega zdravja. Cilj projekta je razviti celostno/holistično paradigmo vzgojno-izobraževalnega procesa. (https://logopedagogika.si/).