Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Okrogla miza »STARANJE IN MLADI«

Spoštovani študenti, kolegice in kolegi!
Na drugem aktivnem dnevu 7. mednarodne znanstvene konference Za človeka gre: Prihodnost zdaj!, v soboto 16.3.2019, smo sprejeli sklep, da v združenih močeh opozorimo na prisotnost naših študijskih programov in naraščajočo potrebo po prepoznavanju poklica socialni gerontolog v slovenski družbi, kot tudi, da študij na vseh stopnjah obogatimo še z drugimi aktivnostmi.

Preberi več

Avtizem že od letošnjega septembra

Avtizem je najhitreje naraščujoča razvojna motnja s pomembnim vplivom na življenje posameznika in cele družine. Osebe z avtizmom potrebujejo strokovnjake, ti pa znanje! NAKVIS je Alma Mater Europaea - ECM za novo študijsko leto akreditiral magistrski program Zdravstvene vede - smer avtizem.

Preberi več

Na konferenci v Mariboru o aktualnih vprašanjih našega časa

Samostojna visokošolska institucija Alma Mater Europaea - ECM je Mariboru gosti 7. znanstveno konferenco Za človeka gre: Prihodnost zdaj!, na kateri so strokovnjaki različnih disciplin in narodnosti govorili o "aktualnih vprašanjih našega časa".

Preberi več

4. Mednarodni Erasmus teden za gostujoče profesorje na Alma Mater

Alma Mater Europaea – ECM organizira 4. Mednarodni Erasmus teden za gostujoče profesorje, ki prihajajo iz različnih partnerskih institucij – Kristiania University College Norway, Kaunas University of Technology Lithuania, Vilnus Gediminas Technial University Lithuania, Hasan Kalyoncu University Turkey, AWF Wroclaw Poland, Međimursko veleučilišče Čakovec in druge.

Preberi več

Prve štipendije študentom fizioterapije

Predsednik AMEU ECM prof. dr. Ludvik Toplak AMEU ECM in direktor Physikoinstitut-a Gesundhetspark Deutschlandsberg, sta 8.3.2019 podpisala sporazum o akademskem in poslovno-tehnološkem sodelovanju.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Video utrinki 7. znanstvene konference ZA ČLOVEKA GRE


Video utrinki informatvinih dni 2019


Diplomanti Alma Mater v tujini


Lokacije Alma Mater


Slavnostna akademija, 10 let Alma Mater - video utrinki prireditve


Letna produkcija AP, smer SP 2018