Spodbujamo vaše podjetniške ideje


Študentke in študenti! Imate dobro poslovno idejo za zdravo staranje? Želite osvojiti glavno nagrado v višini brezplačne šolnine in udeležbe na poletni šoli v Piranu? Ne zamudite udeležbe na brezplačnem dogodku s poudarkom na razvoju idej in se poglobite v svet podjetništva.

Dogodek v okviru projekta TBrainBoost: Povečanje zaposljivosti in kariernih možnosti, ki ga oranizirata Alma Mater Europaea – ECM in Znanstveno-raziskovalno središče Koper, bo potekal ON-LINE med 12. in 14. februarjem 2024.

Kdo se lahko prijavi? 
Vsi študenti Alma Mater, ki si želijo raziskovanja, povezovanja in razvijana lastnih podjetniških idej (tudi tisti, ki nimate še razdelane ideje). 

Kaj se od vas pričakuje?
Na prvem srečanju, ki je informativne narave, boste seznanjeni s projektom ter predstavljene vam bodo možnosti, kako se čim bolj aktivno vključiti v projekt. Vabljeni pa, da sami predstavite svojo idejo, ki si jo želite razvijati in implementirati. 

Kdo bo povabljen k projektu?
V projekt bodo vključeni tisti študenti, ki bodo imeli najboljše podjetniške ideje. Najboljša ideja bo tudi nagrajena. 

PRIJAVA NA DOGODEK

***
Projekt TBrainBoost si prizadeva za povečanje združljivosti poklicev in zaposljivosti talentov na področju raziskav in inovacij med sektorji. Glavni cilj je povečanje zaposljivosti in kariernih možnosti raznovrstnih talentov v okviru akademije, industrije in drugih sektorjev ter prizadevanje za izboljšanje povezovanja na področju zdravega staranja med akademijo, gospodarstvom in družbo.

Več o projektu lahko prebete TUKAJ.

Vrhunski stokovnjaki z relavantnih področij bodo predstavili dobre prakse. Udeleženci pa bodo na on-line delavnicah aktivno sodelovali pri izmenjavi. Vodja projekta je izr. prof. dr. Uroš Marušič (uros.marusic@zrs-kp.si)