Študentski piknik Univerze Alma Mater Europaea


Študentska organizacija in Študentski svet Univerze Alma Mater Europaea sta ponovno združila moči in organizirala tradicionalni študentski piknik Univerze Alma Mater Europaea.

Dogodek, ki je postal stalnica študentskega življenja na Alma Mater ob zaključku študijskega leta, je letos privabil rekordo število študentk in študentov, ki so uživali v prijetnem druženju in športnih aktivnostih.

Piknik je potekal v sproščenem vzdušju. Udeleženci so sepomerili v različnih športnih disciplinah, najbolj vroče pa je bilo v odbojki na mivki. Igre so prinesle veliko zabave in športnega duha, ob tem pa so bila tudi odlična priložnost za krepitev prijateljskih vezi in druženj s profesorji in predavatelji tudi izven predavalnic.

Organizatorji so poskrbeli tudi za pestro kulinarično ponudbo, da nihče ni ostal lačen. Šport, glasba, smeh in dobro razpoloženje so udeležence spremlajli do poznih ur vročega poletnega večera.

Tradicionalni študentski piknik je bil znova dokaz, kako pomembni so tovrstni dogodki za povezovanje študentov in krepitev skupnosti na naši univerzi. Zahvaljujemo se vsem, ki so pripomogli k uspešni izvedbi piknika, in se že veselimo prihodnjih druženj.