Te zanima študij za zaposljive poklice?


Alma Mater Europaea - ECM je mednarodna visokošolska institucija, ustanovljena na pobudo Evropske akademije znanosti in umetnosti v Salzburgu v Avstriji. Akademija združuje približno 2000 vrhunskih znanstvenikov, med njimi 34 Nobelovih nagrajencev.

Na dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programih Alma Mater s področja fizioterapije in zdravstvenih ved, humanistike, projektnega vodenja, arhivistike, umetne inteligence, trajnostnega razvoja, poslovanja, strateškega komuniciranja, socialne gerontologije ter plesa študira preko 2000 študentov, ki prihajajo iz več kot 30 držav. 

Ne zamudi online INFORMATIVNIH DNEVOV v mesecu marcu!
Podali bomo vse potrebne infomracije o pogojih za vpis in načinu študija na Alma Mater ter možnostih za Erasmus+ izmenjavo.

18. marec 2024 ob 18.00 
FIZIOTERAPIJAZDRAVSTVENA NEGA, FIZIOTERAPIJA (doktorski študij)

Prijavite se TUKAJ!
 

19. marec 2024 ob 18.00
SOCIALNA GERONTOLOGIJASPLETNE IN INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJEARHIVISTIKAMANAGEMENT POSLOVNIH SISTEMOVHUMANISTIČNI ŠTUDIJI, STRATEŠKI KOMUNIKACIJSKI MANAGEMENT, PROJEKTNI MANAGEMENT, PLES/KOREOGRAFIJA (Akademija za ples)

Prijavite se TUKAJ!

Alma Mater Europaea študentom ponuja vrsto akademskih in kulturno raznolikih izkušenj, ki zagotavljajo rast priložnosti za vsakega posameznika. Ob intelektualni rasti omogočamo razvoj strokovnih znanj, potrebnih za uspeh v današnjem konkurenčnem svetu.