Vzdušje na vseh petih lokacijah Alma Mater odlično


Zahvaljujemo se vsem dijakinjam in dijakom, ki so se nam minuli konec tedna pridružili na informativnih dnevih. Vzdušje na vseh petih lokacijah Alma Mater je bilo odlično!

Alma Mater Europaea deluje pod patronatom Evropske akademije znanosti in umetnosti iz Salzburga, najreprezentativnejše akademske institucije v Evropi, ki združuje preko 2000 znanstvenikov in 37 Nobelovih nagrajencev.

Študijski program Alma Mater Europaea je zasnovan tako, da študentom zagotavlja celovito izobrazbo, ki jih pripravi na uspešno prihodnost. Študij za zaposljive poklice poteka na dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programih s področja fizioterapije in zdravstvenih ved, humanistike, projektnega vodenja, arhivistike, umetne inteligence, trajnostnega razvoja, poslovanja, strateškega komuniciranja, socialne gerontologije ter plesa.

 

Naši profesorji so vrhunski akademski strokovnjaki iz Slovenije in tujine, ki v predavalnice prinašajo bogato znanje in izkušnje iz prakse. Predani so negovanju intelektualne rasti in spodbujanju veščin kritičnega mišljenja, ki vodijo k akademski odličnosti.

Alma Mater z najnovejšo izobraževalno tehnologijo ter najnaprednejšo izvedbo on-line študijskega procesa omogoča študijski proces po zgledu najboljših univerz na svetu.

Ponosni smo tudi na našo živahno študentsko skupnost, ki oblikuje pisano paleto obštudijskih dejavnosti. 

 

Zavedamo se, da je lahko začetek novega poglavja vznemirljiv in poln novosti, zato smo zasnovali tudi odličen študentski, učiteljski in on-line tutorski sistem, ki študentkam in študentom pomaga na vsakem koraku.  

Prijava na študij poteka preko PORTALA EVŠ, vpis brez prijave pa ni možen, pri tem pa vas prijava ne zavezuje k vpisu. 

Ne zamudite vpisnih rokov:

Študiraj na Alma Mater, kjer te čaka unikatna akademska izkušnja in izobraževalno potovanje, polno priložnosti, znanja in nepozabnih izkušenj!

Galerija