Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Odprte prijave na Erasmus+ študijsko mobilnost!

Zbiramo prijave na Earsmus+ študijsko mobilnost. Rok za oddajo prijave je 31. januar!

Preberi več

Vabilo na zagovor doktorske disertacije

Vabimo vas na zagovor doktorske disertacije Dinko Bilić na programu tretje bolonjske stopnje STRATEŠKI KOMUNIKACIJSKI MANAGEMENT, z naslovom VPLIV KOMUNIKACIJSKIH DEJAVNIKOV NA OBLIKOVANJE NOVE TURISTIČNE PONUDBE V MESTU ZAGREB.

Preberi več

Nova predsednica je Urša Domajnko

Študentski svet Alma Mater ima novo predsednico, in sicer so študenti izvolili na novo funkcijo Uršo Domajnko. V Senatu Alma Mater bodo študente zastopali Luka Pehnec, Urša Domajnko in Alen Pavlec, v Komisiji za kakovost Sara Vatovec, v Disciplinski komisiji Sašo Ozvatič in v Komisiji za znanstveno raziskovalno delo Alen Pavlec. Študentom Alma Mater čestitamo in želimo veliko uspeha!

Preberi več

NOV ŠTUDIJ: Spletne in informacijske tehnologije

NAKVIS je akreditiral nov program 1. bolonjske stopnje na Alma Mater Europaea - ECM, in sicer Spletne in informacijske tehnologije. Program se bo začel izvajati v študijskem letu 2019/2020. Predstavljen pa bo podrobneje na sejmu Informativa v Ljubljani konec januarja ter na informativnih dnevih februarja 2019.

Preberi več

ERASMUS+ informativni dan v Kopru

Bi radi en semester preživeli v tujini ali opravljali prakso na tuji instituciji? Erasmus+ program študentom omogoča študij in opravljanje prakse v tujini. Informativni dan v Kopru bo v četrtek, 13. 12. 2018, na AMEU.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Slavnostna akademija, 10 let Alma Mater - video utrinki prireditve


Odkritje kipa dr. Ignazu Semmelweisu


11. Evropski kongres integrativne medicine ECIM 2018


6. Znanstvena konferenca ZA ČLOVEKA GRE: izzivi za znanost in izobraževanje