Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Študij zdravstvene nege se bo letos izvajal tudi v Mariboru

Zaradi velikega pomanjkanja zdravstvenega kadra, k temu je pripomogla dodatno še COVID situacija, smo se na Alma Mater Europaea – ECM odločili, da bomo letos izvajali študij Zdravstvena nega - 1. bolonjska stopnja tudi na lokaciji v Mariboru.

Preberi več

Odprt je drugi prijavni rok

Na Alma Mater vas vabimo, da se v drugem prijavnem roku, ki je že odprt, prijavite na študij na vseh treh zavodih (AMEU, ISH in AP) na vseh dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih. Za več informacij glede prijave, nam v kolikor na spletni strani ne najdete odgovora, lahko pošljete vprašanje na referat@almamater.si.
Vabljeni, da postanete študent na Alma Mater!

Preberi več

Vpis letos samo po pošti

Vsi, ki ste se prijavili na študij na Alma Mater, ste danes na svoje ELEKTRONSKE NASLOVE dobili vabilo k vpisu. Letos bo zaradi situacije COVID potekal vpis samo po pošti. Skrbno preberite vsa navodila ter napotke, ki vam jih je poslala vpisna služba Alma Mater. Veselimo se, da boste študirali pri nas!

Preberi več

Prvi prijavni rok zaključen

Obveščamo vas, da je zaključen prvi prijavni rok. Do konca tega tedna bomo tistim, ki izpolnjujete pogoje za vpis, posredovali vabilo k vpisu na vaše email naslove.

Preberi več

Naša mednarodna konferenca o svobodi izražanja požela velik uspeh!

Mednarodna konferenca z naslovom »Svoboda izražanja v 21. stoletju« je bila virtualno izvedena 3. in 4. julija 2020, na njej je nastopilo 52 predavateljev iz 28 držav, medtem ko je bilo vseh udeležencev 130.

Preberi več

Profesorji z Oxforda, Cambridgea in Harvarda na simpoziju Alma Mater Europaea

Slovenski časnik »The Slovenia Times« je konferenco z naslovom »Svoboda izražanja v 21. stoletju« označil kot »najpomembnejšo mednarodno virtualno konferenco o svobodi izražanja v letošnjem letu.« V članku so dogodek opisali kot enega izmed največjih virtualnih znanstvenih srečanj doslej, na katerem je sodelovalo 52 govorcev in 130 udeležencev. "Gre za edinstven dogodek, ki je potekal okrog zemlje in okrog ure. Ko je bil dan v Aziji, so nastopili govorci iz Azije in Avstralije; ko je bil dan v Evropi in Ameriki, pa strokovnjaki iz Evrope, Afrike, ZDA in Kanade,« je povedal Jurij Toplak.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Okužbe s koronavirusi pri živalih in človeku - izr. prof. dr. Ivan Toplak


Razvoj diagnostičnih testov za dokazovanje virusa SARS-CoV-2 - doc. dr. Nataša Toplak


Študiraj na zaposlitev


Svečano srečanje Alumni Alma Mater 14. 12. 2019


Podelitev diplom 5. 11. 2019


Posvet za alumne: družinsko podjetništvo


Štipendije na Alma Mater


Socialna gerontologija v praksi