Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Filozofija za otroke

Študenti humanistike na Alma Mater so v okviru predmeta Filozofija vzgoje in demokracije izvedli delavnici z otroci v Vrtcu Ledina v Ljubljani.

Preberi več

Digitalna pomoč srebrnim letom

Alma Mater Europaea – ECM je partner pilotskega projekta Pharaon, katerega cilj je uresničiti pametno in aktivno življenje starajočega se evropskega prebivalstva z ustvarjanjem nabora integriranih, zelo prilagodljivih in interoperabilnih odprtih platform z naprednimi storitvami, napravami in orodji; obenem pa ohraniti dostojanstvo starejših odraslih in povečati njihovo neodvisnost in varnost.

Preberi več

Dr. Mertik vabljeni govornik na konferenci AIFA 2022 Univerze v Luksemburgu

Prof. dr. Matej Mertik se na povabilo mednarodnega odbora udeležuje konference Artificial Intelligence and Future of Art (AIFA 2022). Konferenca poteka v organizaciji Univerze v Luksemburgu v sodelovanju z Univerzo v Sevilli, centrom za znanost v Luxemburgu in Esch-Sur-Azzete Evropsko prestolnico kulture.

Preberi več

Digitalizacija v arhivski znanosti je osrednja tema 16. Mednarodne jesenske arhivske šole

Katedra za Arhivistiko Alma Mater Europaea – ECM je danes otvorila 16. Mednarodno jesensko arhivsko šolo, ki se bo v živo in online odvijala vse do sobote, 3. decembra.

Preberi več

Prijave za Direktorsko šolo 2023 odprte

Alma Mater Europaea – ECM v mesecu januarju 2023 znova pričenja s Programom za vodenje socialno varstvenega zavoda - direktorsko šolo, ki je namenjena na novo imenovanim direktorjem in vodjem služb v socialno varstvenih zavodih.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Študiraj na zaposlitev


Predstavljamo vrhunske športnike - Mojca Haberman


Predstavljamo vrhunske športnike - Kaja Kajzer


Kje delajo diplomanti Alma Mater?


Na Almi Mater razvili aplikacijo fizioterapije na daljavo


Podelitev diplom in promocija doktorjev znanosti