Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Največji mednarodni znanstveni dogodek Alma Mater tik pred vrati

Med 8. in 13. marcem 2024 se bo odvila 12. mednarodna znanstvena konferenca Za človeka gre: V službi trajnosti in dostojanstva, ki jo Alma Mater Europaea pripravlja v soorganizaciji z Evropsko akademijo znanosti in umetnosti iz Salzburga.

Preberi več

Štipendije za tečaje nemškega jezika na Bavarskem

Bavarian Academic Center for Central, Eastern and Southeastern Europe (BAYHOST) razpisuje štipendije, ki vključujejo šolnino, nastanitev in prehrano za čas opravljanja brezplačnega tečaja nemškega jezika.

Preberi več

Vzdušje na vseh petih lokacijah Alma Mater odlično

Zahvaljujemo se vsem dijakinjam in dijakom, ki so se nam minuli konec tedna pridružili na informativnih dnevih. Vzdušje na vseh petih lokacijah Alma Mater je bilo odlično!

Preberi več

O tehnologijah, ki so omogočile razvoj umetne inteligence

Izr. prof. dr. Matej Mertik je na povabilo Slovenskega filozofskega društva predaval na njihovi drugi mednarodni konferenci z naslovom Violence and Interpretation, ki je v soorganizaciji Alma Mater Europaea ISH potekala minuli vikend v Ljubljani.

Preberi več

Alma Mater na smučkah

Športna sekcija študentov Team Alma Mater je minuli ponedeljek na Areškem Pohorju pripravila zimski športni dan, ki so se ga udeležili tako študenti kot zaposleni. Čudovit sončen dan bo vsem ostal v nepozabnem spominu.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Študiraj na zaposlitev


Študentski piknik 2023


Informativa 2023


Študentski piknik 2023


Promocije doktorjev 2023


Brucovanje 2023


Erasmus+


Ujemi digitalni svet z Alma Mater!