Javni razpisi

Datum objave 1. 9. 2022

Nemška služba za akademsko izmenjavo (DAAD) nudi za leto 2023 oziroma za študijsko leto 2023/2024 različne štipendije za:

  • študente in diplomante,

  • študente doktorskega študija, študente posdoktorskega študija in mlade znanstvenike,

  • visokošolske učitelje in znanstvenike.

Več o aktualni ponudbi DAAD štipendij, si lahko preberete TUKAJ.

Prijave za vse štipendijske programe je potrebno oddati preko spletnega portala DAAD do navedenega datuma pri posamezni kategoriji. 


Datum objave 18. 2. 2022

Slovenska vojska ponuja štipendije ter kasneje tudi zaposlitev za študente Alma Mater Europaea – ECM. Razpisanih je 80 štipendij. V kolikor je kandidat izbran, prejme najmanj 343 eur na mesec ter kasneje zaposlitev v Slovenski vojski na ustreznem delovnem mestu.

Za štipendije je mogoče kandidirati na dva načina, in sicer:

  • Za študente zdravstvene nege ali študente spletnih in informacijskih tehnologij.
  • Za vse študijske programe prve stopnje (fizioterapija, zdravstvena nega, socialna gerontologija, management, arhivistika, spletne in informacijske tehnologije), ki bodo med študijem izbrali Vojaški modul (ki ga skupaj s Slovensko vojsko ponuja Alma Mater Europaea – ECM).

Več o razpisu, si lahko preberete TUKAJ ter TUKAJ.

Študenti lahko vsa dodatna pojasnila glede javnega natečaja pridobijo na sedežih uprav za obrambo in na elektronskem naslovu: naborna.pisarna@mors.si oziroma na brezplačni telefonski številki 080-13-22.


Datum objave: 15. 7. 2020

Obveščamo študente in doktorande o možnosti štipendiranja Ustanove dr. Antona Trstenjaka

Na razpis za finančno pomoč se lahko prijavijo kandidati oz. izvajalci projektov, ki imajo dejansko in aplikativno korist za razvoj Slovenskih Goric, Prlekije in Haloz

Razpisno dokumentacijo lahko najdete na spletni strani Ustanove pod zavihtkom RAZPISI.