Objave prostih delovnih mest

Datum objave: 27. 6. 2023

FIZIOTERAPEVT PRIPRAVNIK

V Vita med Parktherme Bad Radkersburg zaposlijo fizioterapevta pripravnika. Potrebno je pogovorno znanje nemškega jezika.

Po zaključenem pripravništvu vam nudijo pomoč tudi pri urejanju dokumentacije za zaposlitev v Avstriji.

Več informacij: tjasa.koren@parktherme.at


Datum objave: 24. 8. 2022

Na voljo 4 delovna mesta v Avstriji

Radkersburger Hof GmbH & Co KG želi zaposliti 2 fizioterpevta in 2 športna fizioterapevta. Pogoj je odlično znanje nemškega jezika. Razpis se bo zaključil, ko bodo izbrali vse 4 kandidate. Več informacij na spodnjih povezavah, ki so nam jih posredovali avstrijski delodajalci.

- Radkersburger Hof (PDF)
Radkersburger Hof, Klinik Maria Theresia (PDF)


Datum objave: 7. 7. 2022

ADMINISTRATIVNA DELA V ODDELKU NABAVE,

V podjetju SIJ Metal Ravne iščejo študenta/študentko za strokovna administrativna dela v oddelku nabave. Iščejo za daljše časovno obdobje z možnostjo kasnejše zaposlitve. Zaželene so izkušnje z delom v administraciji, poznavanje Excela ter znanje angleščine. V kolikor si visoko motivirana oseba in si pripravljen/a na nove izzive, se prijavi z življenjepisom na e-naslov zaposlitev@metalravne.com

URNA POSTAVKA: 6,17€ BRUTO,
KRAJ OPRAVLJANJA DELA: Ravne na Koroškem


Datum objave: 5. 6. 2022

Na Inštitutu za klinično nevrofiziologijo, Univerzitetni klinični center Ljubljana, ponujamo mesto mlademu raziskovalcu (MR). V skladu s pravili o stabilnem financiranju znanstvenoraziskovalne dejavnosti je MR lahko oseba, ki je zaključila študijski program druge stopnje oziroma izobrazbe, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje, in je v skladu z zakonom, ki ureja slovensko ogrodje kvalifikacij, uvrščena na 8. raven oziroma primerljivega študijskega programa, doseženega v tujini najkasneje pred štirimi leti, pri čemer se upošteva letnica zagovora. Vpis na doktorski študij mora biti izveden preko spletnega portala eVŠ. Poleg tega bo MR zaposlen na Inštitutu za klinično nevrofiziologijo, Univerzitetni klinični center Ljubljana, za polni delovni čas ali za krajši delovni čas v skladu s predpisi o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, predpisi o zdravstvenem zavarovanju ali predpisi o starševskem dopustu, in biti vpisan v Evidenco raziskovalne organizacije.

Širše področje raziskovanja bo zajemalo nevrologijo, nevrofiziologijo ali radiologijo. Ožja raziskovalna področja mentorja so ultrasonografija in elektrodiagnostika okvar perifernega živčevja, obravnava in zdravljenje utesnitvenih nevropatij z infiltracijo učinkovin ali ultrasonografsko vodenim minimalno invazivnim posegom in obravnava dihanja pri živčno-mišičnih bolnikih. Tema doktorske naloge se bo določila v dogovoru s kandidatom. Najprimernejši kandidati za mladega raziskovalca bi bili doktorji medicine, magistri fizioterapije ali psihologi.

Za vsa dodatna vprašanja sem dosegljiv na:

e-mail: gregor.omejec@gmail.com; gregor.omejec@kclj.si

mobitel: 031 226 546 


Datum objave: 21. 2. 2022

Zavod SeneCura v Feldbachu objavlja prosto delovno mesto za diplomirano medicinsko sestro in zdravstvenega tehnika. Zainteresirani kandidati pošljite ponudbo s kratko osebno predstavitvijo in kontaktnimi podatki direktorici zavoda, gospe Karin Erkenger, na naslednji elektronski naslov: k.erkenger@senecura.at ali za več informacij pokličete na telefonski številki: +43 (0) 3152 37 0 37-9304 / +43 (0) 690 4011 3004

Več o zavodu SeneCura Feldbach TUKAJ.


Datum objave: 16. 12. 2021

European Student Placement Agency Ltd (ESPA) objavlja prosto delovno mesto za pripravnika iz Slovenije (štud. program management ali podobno). Študent bo del mednarodne ekipe, ki se ukvarja z marketinškimi raziskavami. Podjetje se nahaja v Bristolu v Veliki Britaniji in študentom uredi bivanje ter mesečno vozovnico. Objava prostega mesta je TUKAJ, za več informacij oziroma prijavo se obrnite direktno na ESPA ozrima na go. Reiza Mabulay reiza.mabulay@espauk.com


Datum objave: 1. 12. 2021

V Medicinskem centru Julius v Mariboru izvajajo ambulantno dejavnost na področju psihologije, psihiatrije, urologije, nevrologije, dermatologije in estetske kirurgije. V letu 2022 želijo zaposliti nove sodelavce iz področja fizioterapije. Potrebna izobrazba kandidata: diplomirani fizioterapevt s strokovnim izpitom.

Zainteresirani kandidati pošljite ponudbo s kratko osebno predstavitvijo in kontaktnimi podatki na elektronski naslov: info@julius.si.

Več informacij o podjetju si lahko ogledate na spletni strani www.julius.si


Datum objave: 1. 10. 2021

Na MINISTRSTVU ZA OKOLJE IN PROSTOR REPUBLIKE SLOVENIJE nujno potrebujejo študente za pomoč pri izločanju in odbiranju arhivskega gradiva.

Več informacij, gospa Saša Smrekar na telefon 01/478 45 82 ali mail sasa.smrekar@gov.si.


Datum objave: 29. 8. 2021

Nemška služba za akademsko izmenjavo (DAAD) v imenu Zvezne republike Nemčije ponuja možnosti financiranja za leto 2022, natančneje za študijsko leto 2022/2023 za:

A) študente in diplomante
B) diplomante
C) doktorande, doktorje znanosti in mlade raziskovalce
D) univerzitetne profesorje in znanstvenike
E) alumni

Aktualno ponudbo DAAD lahko najdete na naslovu: www.funding-guide.de.

Prijave za vse programe je treba predložiti na spletu prek portala DAAD do določenega datuma.


Datum objave: 19. 8. 2021

Spoštovani!

V Centru za usposabljanje, delo in varstvo  Dobrna iščemo nove prostovoljce. 

Z namenom spodbujanja študentk in študentov k prostovoljstvu v našem zavodu, Vam NA POVEZAVI objavljamo Vabilo in Vas vljudno prosimo za sodelovanje pri objavi le-tega na vaši spletni in/ali facebook strani ter oglasni deski.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo.

Lep pozdrav! 

Maja Užmah,
socialna delavka
socialna.sluzba@cudv-dobrna.si


Datum objave: 19. 8. 2021

Išče se študent višjega letnika fizioterapije ali absolvent za delo s starejšim gospodom z napredovano Parkinsonov boleznijo.

Pričakuje se strokovno razgibavanje in telovadba na domačem naslovu gospoda na Teznu v Mariboru, in sicer  minimalno dvakrat na teden po eno šolsko uro oziroma po dogovoru.

Prosim, da se samo resni interesenti javite na spodnji e-mail naslov  lidija.zemljic@gmail.com  ali zemljicsaso@gmail.com


Datum objave: 11. 8. 2021

Ali vas zanima pripravništvo in zaposlitev pri digitalnih marketinških projektih?

INTK je marketinška agencija iz Utrechta, Nizozemska, ki deluje na področju kulture. INTK išče pripravnike in sodelavce iz Slovenije, ki bodo pomagali njihovemu timu pri razvoju poslovanja njihovega podjetja v Sloveniji. Za prosta mesta poglejte na: https://www.intk.com/en/vacancies


Datum objave: 7. 9. 2020

Iščemo usposobljeno zdravstveno osebje (m/ž) z dobrim znanjem nemškega jezika za zaposlitev v domovih za starejše, bolnišnicah, rehabilitacijskih centrih in ostalih zdravstvenih ustanovah v Avstriji.

 • Diplomirana medicinska sestra (m/ž)
 • Tehnik zdravstvene nege (m/ž)
 • Bolničar, negovalec (m/ž)
 • Fizioterapevt (m/ž)
 • in drugi zdravstveni poklici

Nudimo:

 • dolgoročno zaposlitev z možnostjo prevzema in direktno zaposlitvijo v zdravstvenih zavodih,
 • zagotovljeno plačilo 2.200,00€ bruto/mesec – 13. In 14. plača (regres in božičnica),
 • urejeno zdravstveno zavarovanje ter prijava v delovno razmerje v Avstriji,
 • fleksibilen delovni čas,
 • 25 dni dopusta na leto,
 • možnost dodatnega izobraževanja, idr.

Zagotovo bomo za vas našli zaposlitev primerno vaši izobrazbi in v skladu z vašimi pričakovanji.

Če z veseljem opravljate delo v zdravstvu in si želite za svoje delo dobro plačilo,

nas kontaktirajte na:

+43(0) 57 100 210 / medirent@trummer.eu ali

+386 (0) 26 21 32 10 / team.maribor@trummer.eu

 


Datum objave: 7. 8. 2020

V Centru Multiple skleroze v Ankaranu iščejo zainteresiranega študenta/ko, ki bi bil pripravljen izvajati fizioterapijo za obdobje med 25. 8. 2020 do 8. 9. 2020. 

Zainteresirani naj pokličejo na 031 634 313 oz. pošljejo mail na sasa@zdruzenje-ms.si.


Datum objave: 3. 8. 2020

TeamTalent najema medicinske sestre in bolničarje za delo v Belgijskih bolnišnicah. Več informacij v razpisu.

Razpis - Hospitals
Razpis - Nursing homes


Datum objave: 15. 10. 2019

Physikoinstitut und Gesundheitspark v Deutschlandsbergu in Voitsbergu na avstrijskem Štajerskem išče 4 fizioterapevte.

Kot so nam sporočili, so delovna mesta razpoložljiva takoj, ponujajo pa naslednje pogoje:”Stanovanje v stanovanjski skupnosti skupaj s stroški ogrevanja 200 € mesečno.

Plača od 2.250,00 € do 2.400,00 € bruto (med 1.800,00 € in 1.900,00 € neto) x 14, glede na delovne izkušnje. Zahtevano je znanje nemškega jezika.”

Zainteresirani se prosim javite naši mednarodni pisarni, da vas poveže z omenjeno institucijo: goran.gumze@almamater.si ali pokličite na: 00386 30 465 255.


Datum objave: 8. 9. 2019

obveščamo vas o prostem delovnem mestu fizioterapevt -  pripravnik pri zasebnem koncesionarju ZD Mengeš. Za več informacij se obrnite na ga. Miro Skitek, 040/882927. 


Datum objave: 18. 7. 2019

Podjetje Meridian Fit iz Ljubljane, razpisuje prosto delovno mesto za fizioterapevta/ko. Na POVEZAVI najdete razpis in naslov kamor pošljete vaš CV. 


Datum objave: 19. 11. 2018

Forum Energetix iz Avstrije, razpisuje prosto delovno mesto za fizioterapevta/ko. Na POVEZAVI najdete razpis in naslov kamor pošljete vaš CV. 


Datum objave: 9. 8. 2018

Physikalisches Ambulatorim Judenburg GmbH iz Avstrije, razpisuje prosto delovno mesto za fizioterapevta/ko. Na POVEZAVI najdete razpis in naslov kamor pošljete vaš CV. 


Datum objave: 26. 7. 2018

Razpisano delovno mesto za fizioterapevta v Bad Radkersburgu. Več informacij na naslednji povezavi.


Datum objave: 19. 2. 2018

Celjski mladinski center je v okviru projekta Mynnova razvil spletno platformo namenjeno mladim socialnim podjetnikom in inovatorjem ali tistim, ki bi to radi postali. Spletna platforma omogoča brezplačno mentoriranje na različnih področjih (mentoring, coaching, brand marketing, business development, strategic management, ipd,..) Trenutno iščemo 2 študenta in 2 mlada podjetnika, ki bi bili pripravljeni sodelovati v pilotnem spletnem usposabljanju http://euromentor.eu/ Registrirajo se brezplačno tukaj http://euromentor.eu/sl/get-mentoring-sl/ in tako pridobijo dostop do spletnih tečajev z različnih področij. Spletna platforma nudi kvalitetno mentorsko podporo pri razvoju podjetniške ideje, načrtovanju, izvajanju ter projektnemu menedžmentu.

Kontakt za več informacij: 

mag. Katja Kolenc
Sodelavka za projekte                     
Celjski mladinski center / Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska
Mariborska 2, 3000 Celje
tel: +386 31 852 505
e-pošta:
katja.kolenc@mc-celje.si
europe.direct@mc-celje.si
spletna stran:
www.mc-celje.si


Datum objave: 5. 1. 2018

VITA CENTER NAKLO pri Kranju ponuja najem fizioterapije z koncesijo. Več informacij na naslednji povezavi.


Datum objave: 21. 12. 2017

Razpisano delovno mesto za fizioterapevta v Švici. Pričetek po 3.1.2017. Več informacij na naslednji povezavi.


Datum objave: 23. 10. 2017

Zdravstveni dom lvančna Garica isče diplomiranega fizioterapevta / višjega fizioterapevta za polovični delovni čas ( 2, 5 dneva na teden ) in sicer za podporo pri izvajanju zdravstveno vzgojnih delavnic v zdravstveno vzgojnem centru. Več informacij najdete na naslednji povezavi.


Datum objave: 23. 7. 2017

Podjetje BIORESONANČNI CENTER, CENTER ZDRAVEGA ŽIVLJENJA d.o.o. v Murski Soboti razpisuje delovno mesto za diplomiranega fizioterapevta. Zaželjen je opravljen strokovni izpit. Več informacij najdete na naslednji povezavi.


Datum objave: 4. 5. 2017

Podjetje Trummer Personalmarketing GmbH & Co razpisuje prosta delovna mesta v Avstriji za diplomirane medicinske sestre, zdravstvenike, fizioterapevte in fizioterapevtke. Več informacij o razpisanih delovnih mestih na TEJ POVEZAVI.

DGKP Andrea Hollerer, BA
Trummer Personalmarketing GmbH & Co KG
A-8053 Graz; Kärntnerstrasse 130
Tel: +43(0)664 80 571 211
E-mail: andrea.hollerer@trummer.eu


Datum objave: 29. 3. 2017

Podjetje Trummer Personalmarketing GmbH & Co. želi zaposliti 2 diplomanta fizioterapije za delo v zdravstvenem centru s poudarkom na ortopediji, športu in rehabilitaciji. Sodelavca iščejo za zgornjo avstrijsko Štajersko in sicer za polovičen ali poln delovni čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Plačilo glede na delovne izkušnje in usposobljenost, minimalno 2.100,00 bruto.

Prijave z življenjepisom, motivacijskim pismom in opisom morebitnih delovnih izkušenj sprejemajo po pošti ali na mail:

Trummer Personalmarketing GmbH & Co,
A – 8053 Graz, Kärtnerstrasse 130, Österreich,
za gospo Andrea Hollerer
Andrea.hollerer@trummer.eu


Datum objave: 23. 2. 2017

Podjetje Kreja d.o.o. želi zaposliti našega študenta ali diplomanta za prodajo naprav za fizioterapijo, medicino in šport, zato vam v sklopu našega kariernega centra posredujemo njihov oglas za zaposlitev. Delo je pretežno terensko, po Sloveniji, obsega pa tudi pripravo v pisarni ali na domu.

Prijave z življenjepisom in opisom morebitnih delovnih izkušenj sprejemamo do 5.3.2017, na info@kreja.eu

Več informacij najdete na povezavi.


Datum objave: 27. 1. 2017

Če vas zanimata življenje in delo v tujini , če obvladate osnovno komunikacijo v nemškem jeziku in če želite začeti kariero pri večkrat nagrajenem delodajalcu v Avstriji se javite na:
tel.: 041 – 790 – 750, Nataša Štandeker, oziroma pošljite prošnje na e – meil n.standeker@senecura.at.

Sprejemamo tudi prošnje v slovenskem jeziku. Z Veseljem vam bomo pomagali pri ureditvi potrebnih dokumentov, deležni boste uvajalnega seminarja po potrebi vam bomo pomagali pri iskanju nastanitve v Schladmingu.

Več o delodajalcu preberite TUKAJ.


Datum objave: 27. 5. 2016

POLETNO DELO

Iščemo študente fizioterapije;
DOM DVA TOPOLA IZOLA;
Kontakt: Darinka Zagoršek 05 66 00 535,
darinka.zagorsek@dom2topola.si;
Možnost bivanja in prehrane v domu.


Datum objave: 3. 5. 2016

V Dubaju (ZAE) iščejo izkušeno fizioterapevtko. Več o prijavi si preberite TUKAJ.


Datum objave: 22. 4. 2016

V Centru starejših Trnovo, Ljubljana iščemo fizioterapevta za zaposlitev za določen čas, nadomeščanje porodniške. V kolikor je kdo zainteresiran za delo naj pokliče na telefon 08/2002-507.


Datum objave: 3. 3. 2016

Delovno mesto: FIZIOTERAPEVT III V AMBULANTI PRIPRAVNIK - M/Ž

Kontakt: NATAŠA OSTERC KRANJEC, 02 530 2210, natasa.osterc@szz-ms.si

Več na povezavi.


Datum objave:16. 2. 2016

V Splošni bolnišnici Izola iščemo fizioterapevta (bolonjski sistem: podiplomski študij), ki bi pri nas opravljal pripravništvo. Zanima nas, ali bi lahko na vaši oglasni deski objavili potrebo po zaposlitvi pripravnika.

Kontakt:Andreja Kralj - Enota za kadrovske in socialne zadeve


Datum objave:14. 10. 2015

Posredujemo vam informacijo o prostih delovnih mestih, ki so nam jih posredovali naši partnerji. V Avstriji podjetje Adcura išče 2 diplomirani medicinski sestri. Za več informacij, se lahko obrnete na gospo Andreo Gaberc (andrea.gaberc@adcura.at). V Ljubljani pa podjetje Meridian Fit išče diplomiranega fizioterapevta. Za več informacij pišite na info@meridian-fit.si.  Veliko sreče pri prijavi!


Datum objave:16. 6. 2015

Dober glas o naših študentih seže vedno dalje… Tokrat delo študentom Alma Mater ponuja Zdravstveni institut forum energetix iz Lipnice (forum energetix, Gesundheits- und Lebensenergie Institut Leibnitz, www.forumenergetix.at). Omenjeni inštitut se je obrnil na Alma Mater s prošnjo, da priporočimo diplomiranega fizioterapeta z odličnim znanjem nemščine. Si pravi za to delo? Več informacij si lahko preberete v priloženem razpisu.


Datum objave: 22. 4. 2016

V Centru starejših Trnovo, Ljubljana iščemo fizioterapevta za zaposlitev za določen čas, nadomeščanje porodniške. V kolikor je kdo zainteresiran za delo naj pokliče na telefon 08/2002-507.


Datum objave: 3. 8. 2020