Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Informativni dan o Erasmus+ mobilnosti na Alma Mater

Želiš en semester študirati na partnerski instituciji ali opravljati prakso v tujini? Program Erasmus+ študentom Alma Mater omogoča opravljanje dela študijskih obveznosti v tujini. V torek, 14. 12., in v sredo, 15.12., bomo ob 14. uri na on-line informativnem dnevu predstavili možnosti za študij ali prakso v tujini, pogoje, ki jih morate izpolnjevati, postopke in roke ter odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Preberi več

Gostujoče predavanje: ARGUMENTIRANJE POSLOVNIH ODLOČITEV

V ponedeljek, 6. decembra, ob 17. uri, v okviru študija Management poslovnih sistemov vabimo na predavanje doc. dr. Luke Martina Tomažiča, kjer bo gostujoči predavatelj predstavil uporabnost in prepletenost konceptov retorike, dialektike in logike pri poslovnem odločanju. Obravnaval bo dva uveljavljena modela sprejemanja poslovnih odločitev, in sicer harvardski pristop študije primerov in pristop Londonske šole ekonomike.

Preberi več

Izšla je znanstvena monografija: Rogaška Slatina pod kljukastim križem: Zdravilišče med okupacijo 1941–1945

Asist. Daniel Siter, mladi raziskovalec in doktorand na AMEU – ISH, je pri naši fakultetni založbi izdal znanstveno monografijo, ki je rezultat štiriletnega raziskovalnega dela v arhivih, muzejih in drugih institucijah ter terenskih raziskav.

Preberi več

INFO INPEA TOČKA OBVEŠČA - VABILO na brezplačni spletni posvet na temo ZDRAVJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH, PRIMERNA KOMUNIKACIJA IN PREPREČEVANJE MOBINGA

V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« vas nosilci projekta vabijo na spletni posvet/webinar na temo ZDRAVJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH, PRIMERNA KOMUNIKACIJA IN PREPREČEVANJE MOBINGA. Brezplačni strokovni posvet bo potekal preko spletne aplikacije ZOOM, v petek, 3.12.2021, med 9. – 12. uro.

Preberi več

31. konferenca Mednarodni arhivski dan in 15. Mednarodna arhivska šola

Mednarodni inštitut arhivskih znanosti Trst – Maribor in Oddelek za arhivistiko in dokumentologijo Alma Mater organizirata že 31. konferenco Mednarodni arhivski dan, ki bo potekala 29. in 30. novembra med 10. in 16. uro on-line.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Predstavljamo vrhunske športnike - Kaja Kajzer


Kje delajo diplomanti Alma Mater?


Na Almi Mater razvili aplikacijo fizioterapije na daljavo


Podelitev diplom in promocija doktorjev znanosti


Strateški komunikacijski management - predstavitev programa


Študiraj na zaposlitev