Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Dan Ajurvede na Univerzi Alma Mater Europaea

Univerza Alma Mater Europaea v četrtek 25. julija ob 15.00 vabi na tradicionalni poletni dan odprtih vrat za Ajurvedo, ki bo potekal v prostorih univerze na Slovenski 17, Maribor.

Preberi več

Jesen prinaša študijske novosti

Univerza Alma MAter Europaea je na današnji novinarski konferenci predstavila aktualno poletno akademsko dogajanje in napovedala študijske novosti, ki jih prinaša jesen.

Preberi več

Alma Mater gosti vodilne strokovnjake zasebnega visokega šolstva v Evropi

Univerza Alma Mater Europaea v Mariboru gosti vodstvo Evropske zveze zasebnega visokega šolstva (EUPHE), evropske mreže nedržavnih visokošolskih ustanov, ki povezuje neodvisne in inovativne visokošolske ustanove iz vse Evrope, ki si prizadevajo za odličnost v izobraževanju, raziskovanju in družbenem vplivu.

Preberi več

Kulturna dediščina, ključ za premagovanje družbenih izzivov

“Evropejci se moramo zavedati svoje identitete, to je ključ za premagovanje politične nestabilnosti in konfliktov. Naša identiteta temelji na bogati kulturni dediščini, skupnih vrednotah in zgodovinskih izkušnjah, ki nas povezujejo in nam omogočajo, da se soočimo s sodobnimi izzivi.”

Preberi več

Poletna šola: Izkoriščanje nevroznanstvenih odkritij za nevrorehabilitacijo

Vabljeni na poletno šolo v okviru projekta TbrainBoost. Ro k prijave je za študente Univerze Alma Mater Europaea podaljšan do 5. julija. Na voljo je le še 5 prostih mest!

Preberi več

Erasmusova poletna šola: Heritologija

Univerza Alma Mater Europaea (Institutum Studiorum Humanitatis) v sodelovanju z Oddelkom za arheologijo Univerze v Ljubljani, Narodnim muzejem Slovenije, Parkom vojaške zgodovine Pivka in podjetjem Krasen Kras med 8. in 12. julijem 2024 organizira Erasmusovo poletno šolo na temo ‘Heritologija’.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Študiraj na zaposlitev


Študentski piknik 2023


Informativa 2023


Študentski piknik 2023


Promocije doktorjev 2023


Brucovanje 2023


Erasmus+


Ujemi digitalni svet z Alma Mater!