Novice in dogodki

Uvodno še za doktorske študente

12.11. 2020.

S študijskim procesom pričenjajo tudi podiplomski študenti na Alma Mater Europaea – ECM in fakulteti ISH. Za omenjene študente pripravljamo uvodni dan, kjer jim bomo predstavili podrobno delovanje institucije Alma Mater ter študija pri nas.

Preberi več

Motivacijsko in vzpodbudno

11.11. 2020.

Alumni klub Alma Mater je gostil predavanje, ki ga je pripravil mentalni trener, Matej Lunežnik, uni. dipl. psiholog, ki že vrsto let deluje na področju psihologije dela in športa.

Preberi več

Izvoljeni novi predstavniki Študentskega sveta Alma Mater

08.11. 2020.

V petek, 6. 11. 2020, so potekale volitve v Študentski svet Alma Mater. Študenti so med 19 kandidati izvolili svoje nove predstavnike.

Preberi več

Ponovitev volitev v petek

04.11. 2020.

Zahvaljujemo se vam za veliko udeležbo na volitvah predstavnikov Študentskega sveta Alma Mater, ki so potekale v torek, 3. 11. 2020. Vendar moramo zaradi po vsebini nepravilne glasovnice volitve ponoviti. Le tako bodo volitve legitimne.

Preberi več

Študenti sodelujejo pri rehabilitaciji starostnikov, ki so preboleli COVID

04.11. 2020.

Magistrska študenta fizioterapije Alma Mater Kristina Kerbler in Matjaž Lobnik sta pod mentorstvom mag. Mladena Herca in doc. dr. Tineta Kovačiča pričela s testiranjem starostnikov po prebolelem Covidu-19 v Domu Danice Vogrinec Maribor.

Preberi več

V spomin

02.11. 2020.

Sporočamo žalostno vest, da se je za vedno poslovila naša nekdanja sodelavka in vodja referata v Murski Soboti Saša Gmajner. Svojcem izrekamo globoko in iskreno sožalje. Sodelavci in študenti jo bomo ohranili v najlepšem spominu.

Prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea – ECM

Preberi več