Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Otvoritev Katedre za tehnologijo in ekonomiko sistemov – KTES na Alma Mater Europea – ECM

V ponedeljek, 11. julija 2022, bomo ob 14. uri v prostorih Alma Mater Europaea – ECM (Slovenska 17, Maribor) slavnostno otvorili novo Katedro za tehnologijo in ekonomiko sistemov – KTES. Ta med-programska katedra združuje in razvija temeljna znanja s področja tehnologije sistemov in njihovega ekonomskega vrednotenja ter jih uporablja za študij komponent in sestavljenih družbeno-poslovnih sistemov, kakor tudi za njihovo ekonomsko in socialno vrednotenje.

Preberi več

INFORMATIVNI DNEVI ZA PODIPLOMSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME NA ALMA MATER

Pomembno je strokovno rasti in se razvijati, spoznavati se z najnovejšimi trendi razvoja stroke in znanosti, zato vas vabimo, da na Alma Mater Europaea nadaljujete s študijem na podiplomskem študijskem programu.

Preberi več

SODELUJTE NA MEDNARODNI KONFERENCI ZDRUŽENJA INTERNATIONAL FEDERATION OF AUROMATIC CONTROL - IFAC

Vabimo vas, da s svojimi prispevki sodelujete v okviru Open Invited Track - Social Infrastructure Improving Sustainability of Social Systems in Ageing Regions (Code n8956).

Preberi več

Alma Mater Europaea na mednarodni konferenci v Varšavi o izmenjavi izkušenj s področja družbenega zajemanja naraščajočih vrednosti nepremičnin (public value capture)

Na Fakulteti za geodezijo in kartografijo tehnične univerze v Varšavi (Warsaw University of Technology), je 23. in 24. junija 2022 potekala mednarodna konferenca, na kateri so obravnavali glavne vidike družbenega zajemanja naraščajočih vrednosti nepremičnin po Evropi in širše.

Preberi več

RAZPIS ZA UDELEŽBO NA STROKOVNI EKSKURZIJI V HOGEWEYK (NIZOZEMSKA) – NAPREDNI VASI ZA OSEBE Z DEMENCO

Alma Mater Europaea – ECM vabi študente in učitelje k udeležbi na strokovni ekskurziji v napredno vas za oskrbo oseb z demenco.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Študiraj na zaposlitev


Predstavljamo vrhunske športnike - Mojca Haberman


Predstavljamo vrhunske športnike - Kaja Kajzer


Kje delajo diplomanti Alma Mater?


Na Almi Mater razvili aplikacijo fizioterapije na daljavo


Podelitev diplom in promocija doktorjev znanosti