Novice in dogodki

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Sanja Juretić

05.02. 2024.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije SANJE JURETIĆ na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom ČIMBENICI UTJECAJA NA FUNKCIONALNE SPOSOBNOSTI BOLESNIKA STARIJE ŽIVOTNE DOBI NAKON OPERACIJE MALIGNE BOLESTI DEBELOG CRIJEVA.

Preberi več

V spomin in poklon cenjenima kolegoma

02.02. 2024.

Alma Mater Europaea ISH je minuli večer v Rdeči dvorani ljubljanske Mestne hiše podelila častni posthumni doktorat Borutu Šukljetu in posthumno doktorsko listino Miranu Eriču.

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Tea Kvarantan Soldatić

31.01. 2024.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Tee Kvarantan Soldatić na programu tretje bolonjske stopnje STRATEŠKI KOMUNIKACIJSKI MANAGEMENT, z naslovom POVEZANOST POPULIZMA I TEORIJA ZAVJERE ZA VRIJEME PANDEMIJE COVID-19

Preberi več

Spodbujamo vaše podjetniške ideje

30.01. 2024.

Študentke in študenti! Imate dobro poslovno idejo za zdravo staranje? Želite osvojiti glavno nagrado v višini brezplačne šolnine in udeležbe na poletni šoli v Piranu? Ne zamudite udeležbe na brezplačnem dogodku s poudarkom na razvoju idej in se poglobite v svet podjetništva.

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Urška Šajnović

29.01. 2024.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Urške Šajnović na programu tretje bolonjske stopnje FIZIOTERAPIJA, z naslovom Vpliv zdravstvenih in demografskih dejavnikov na uspešnost fizioterapije pri kronični ledveni bolečini

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Petra Starbek

29.01. 2024.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Petre Starbek na programu tretje bolonjske stopnje FIZIOTERAPIJA, z naslovom Učinki šolanja od doma zaradi ukrepov za zajezitev pandemije covid-19 na sedentarno vedenje slovenskih mladostnikov

Preberi več

Osvoji nagrado za svoje zaključno delo

29.01. 2024.

Mladinski svet Slovenije letos že petnajstič razpisuje nagrado za diplomska in magistrska dela s področja mladine.

Preberi več

Pedagoški pogovori

29.01. 2024.

Četrto srečanje pedagoških delavcev Alma Mater Europaea – ECM je bilo osredotočeno na spoznavanje različnih jezikovnih modelov ter možnosti njihove uporabe v pedagoško-didaktične namene poučevanja.

Preberi več

Verižni oraklji in blockchain tehnologija

25.01. 2024.

Študentka spletnih in informacijskih tehnologij na Alma Mater Nataša Haas je z odliko opravila diplomski projekt z naslovom Vloga orakljev pri omogočanju izvajanja kompleksnih pametnih pogodb pod mentorstvom viš. pred. dr. Petra Merca.

Preberi več

Fizioterapija v paliativni oskrbi

24.01. 2024.

Študentka fizioterapije Daša Leskovar se je odločila, da razišče, kaj menijo fizioterapevti o fizioterapiji pri paliativnih pacientih, pri tem pa jo je še posebej zanimalo, kakšno je njihovo stališče o izvajanju fizioterapije v domačem okolju pri le-teh pacientih.

Preberi več