Novice in dogodki

Prvi hrvaški geriatrični simpozij

27.05. 2021.

1. junija 2021 bo preko spleta potekal prvi hrvaški geriatrični simpozij z mednarodno udeležbo.

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE - PETRA KOPRIVNIK

25.05. 2021.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Petre Koprivnik na programu tretje bolonjske stopnje HUMANISTIČNE ZNANOSTI, z naslovom NEPROSTOVOLJNO ZDRAVLJENJE IN VAROVANJE ČLOVEKOVIH PRAVIC V PSIHIATRIJI.

Preberi več

Dr. Kristovič nastopil na seminarju z najdaljšo tradicijo na temo osnovnega šolstva v Sloveniji

22.05. 2021.

Čestitamo našemu profesorju dr. Sebastjanu Kristoviču za odlično in zelo aktualno predavanje z naslovom ZASLON – DIGITALNI KOKAIN, kjer je dr. Kristovič predstavil vlogo šole in staršev pri soočanju s to problematiko.

Preberi več

PRESTAVLJENO Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

07.05. 2021.

Obveščamo vas, da je Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA prestavljeno. Natančen termin sporočimo naknadno.

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Snježana Svitlić Budisavljević

05.05. 2021.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Snježane Svitlić Budisavljević na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom PROFESIONALNO SAGORIJEVANJE MEDICINSKIH SESTARA U DOMOVIMA ZA STARIJE OSOBE – USPOREDBA HRVATSKE I SLOVENIJE.

Preberi več

Nagrajujemo mlade plesne zvezde!

04.05. 2021.

Posnemi svoj plesni video (dolžine do 30 sekund) in se poteguj za odlične plesne nagrade. Sodeluješ lahko v eni od treh kategorij: Hip hop in jazz, sodobni ples in balet ter družabni/tekmovalni plesi.

Preberi več

Naš diplomant cenjen fizioterapevt na športni kliniki v Švici

13.04. 2021.

Amel Ribanović je diplomant fizioterapije iz Alma Mater, zaposlen na zasebni športni kliniki v Švici, natančneje Zürichu. Pred pol leta se je pridružil kolektivu 12 sodelavcev, kjer sodelujejo z znanimi klinikami, ortopedi, kiropraktiki ter osteopati. Za usklajeno ekipo je v ospredju okrevanje, izboljšanje stanja in zadovoljstvo pacientov.

Preberi več

Projekt SAFE ZONE - Evropski Seminar

30.03. 2021.

V okviru projekta SAFE ZONE, kjer sodeluje tudi Alma Mater, se bo v sredo, 31. Marca 2021, ob 11.00 uri odvijal spletni seminar “Preprečevanje radikalizacije mladih skozi šport: vpliv pandemije COVID-19”.

Preberi več

Projekt SenQuality – Preparation for later life

29.03. 2021.

Alma Mater Europaea – Evropski center Maribor je partner v projektu Erasmus+ (Strateška partnerstva) z naslovom SenQuality, ki ga koordinira neprofitna organizacija Wisamar iz Nemčije. V projektu sodeluje še pet partnerjev in sicer Polygonal iz Italije, CENTRE FOR COMPETENCE DEVELOPMENT CYPRUS (COMCY) iz Cipra, p-consulting.gr iz Grčije, CKU Sopot iz Poljske in DomSpain Consulting (DomSpain) iz Španije.

Preberi več

Vabilo na fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

26.03. 2021.

Spoštovani, Alma Mater Europaea – ECM v sodelovanju z Zavodom Terapija Maribor vabi, na strokovno izobraževanje.

Preberi več