Novice in dogodki

AMEU sodelovala na posvetovanju smartdoc by media.doc 2014 – pametno upravljanje z dokumenti

26.09. 2014.

Društvo Media.doc je v sodelovanju z Arhivom Republike Slovenije, Ministrstvom za notranje zadeve, Katedro za arhivistiko in dokumentologijo Alma Mater Europaea – Evropski center Maribor ter pokrovitelji v sredo, 24. 09. 2014 organiziralo že 23. strokovno posvetovanje smartdoc by media.doc 2014 – pametno upravljanje z dokumenti.

Preberi več

Predsednik AMEU predaval na mednarodni konferenci o zavarovalništvu

26.09. 2014.

Predsednik AMEU prof. dr. Ludvik Toplak se je udeležil prve mednarodne konference zastopnikov in posrednikov v zavarovalništvu ICABI, kjer je množici udeležencev predaval o pomenu izobraževanja kadrov na področju zavarovalništva.

Preberi več

Zagotovite si najboljšo celostno zdravstveno obravnavo​

19.09. 2014.

Ste naveličani jemanja antibiotikov vsakič, ko vaš imunski sistem oslabi zaradi vpliva bakterij? Vas je osebni zdravnik kdaj vprašal ali ste pod stresom, ko ste zboleli? Bi želeli zdraviti dejanski problem in ne bolezni? Potem bi vas utegnila zanimati integrativna medicina.

Preberi več

IPMA podelila Alma Mater Europaea – ECM certifikat IPMA REP

19.09. 2014.

IPMA, Mednarodno združenje za projektni menedžment, je Alma Mater Europaea kot eni od peščice poslovnih šol na svetu podelilo Registered Education Programme certifikat.

Preberi več

Socialni gerontolog – poklic prihodnosti

18.09. 2014.

Želite dobro plačano službo z veliko zaposlitvenimi možnostmi v prihodnem desetletju? Po vseh napovedih bodo po poklici povezani s področjem staranja uspešnica delovnega trga 21. stoletja.

Preberi več

AMEU na znanstveni konferenci DiT 2014

01.07. 2014.

Alma Mater Europaea je v sodelovanju s Hrvaškim komunikološkim društvom in Mednarodnim združenjem komunikoloških društev pretekli vikend organizirala že tradicionalno znanstveno konferenco, ki je v Opatijo spet privabila priznane domače in tuje strokovnjake.

Preberi več