Novice in dogodki

PROF. DR. LUDVIK TOPLAK JE PREJEMNIK VISOKEGA DRŽAVNEGA ODLIKOVANJA OD PREDSEDNIKA REPUBLIKE SLOVENIJE

25.06. 2022.

Zaslužni profesor dr. Ludvik Toplak je prejel državno odlikovanje zlati red za zasluge Republike Slovenije za izjemen prispevek k demokratizaciji in osamosvojitvi Slovenije ter njeni mednarodni in akademski uveljavitvi.

Preberi več

Alma Mater Europaea na mednarodni konferenci v Varšavi o izmenjavi izkušenj s področja družbenega zajemanja naraščajočih vrednosti nepremičnin (public value capture)

25.06. 2022.

Na Fakulteti za geodezijo in kartografijo tehnične univerze v Varšavi (Warsaw University of Technology), je 23. in 24. junija 2022 potekala mednarodna konferenca, na kateri so obravnavali glavne vidike družbenega zajemanja naraščajočih vrednosti nepremičnin po Evropi in širše.

Preberi več

RAZPIS ZA UDELEŽBO NA STROKOVNI EKSKURZIJI V HOGEWEYK (NIZOZEMSKA) – NAPREDNI VASI ZA OSEBE Z DEMENCO

24.06. 2022.

Alma Mater Europaea – ECM vabi študente in učitelje k udeležbi na strokovni ekskurziji v napredno vas za oskrbo oseb z demenco.

Preberi več

Alma Mater Europaea – ECM s svojo sekcijo na svetovni konferenci »IFAC MIM’2022« v Nantesu (Francija)

23.06. 2022.

Na eni največjih svetovnih konferenc, ki poteka od 22. do 24. junija 2022 in ki združuje raziskovalce in praktike, ki se ukvarjajo z industrijskim in proizvodnim inženiringom, upravljanjem dobavne verige in operacij, računalništvom, robotiko in avtomatizacijo, umetno inteligenco, teorijo odločitev in operacijskimi raziskavami, sodeluje AMEU - ECM v okviru vabljene sekcije z naslovom »Izzivi za modeliranje, upravljanje in nadzor v srebrnem gospodarstvu«, ki jo vodi prof. ddr. David Bogataj.

Preberi več

ZAGOVOR MAGISTRSKEGA DELA NA ŠTUDIJSKEM PROGRAMU ARHIVISTIKA IN DOKUMENTOLOGIJA Z NASLOVOM »ARHIVSKA SLUŽBA V RIMSKEM IMPERIJU S POUDARKOM NA PETOVIONI«

21.06. 2022.

Magistrsko delo študenta programa Arhivistika in dokumentologija, Armina Bečića, z naslovom "Arhivska služba v Rimskem imperiju s poudarkom na Petovioni" (mentorica doc. dr. Julijana Visočnik) se od preostalih del na tem področju razlikuje predvsem po tem, da je narejena boljša podlaga snovi, v smislu postavitve Petovione v geografski, družbenogospodarski in demografski kontekst arhivske službe Rimskega imperija.

Preberi več

Strokovna delavnica kariernega razvoja in možnosti zaposlitve z družbo Deloitte

16.06. 2022.

V sredo, 22.6.2022, ob 14.00 bo Karierni center Alma Mater organiziral predstavitev družbe Deloitte, ki izvaja storitve svetovanja za največja slovenska in regionalna podjetja, predvsem na področju bančništva, energetike, prodaje, logistike, itd. Na predstavitvi bodo prisotni svetovalci z oddelka Poslovnega svetovanja.

Preberi več

Digitalni boni tudi za študente Alma Mater

16.06. 2022.

Od tega tedna dalje je možno koristiti digitalne bone za nakup nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme:

Preberi več

Izvoljena v odbor EUPHE

16.06. 2022.

Doc. dr. Barbara Toplak Perovič, glavni tajnik Alma Mater Europaea – ECM, je bila nedavno v Berlinu izvoljena v odbor Zavezništva nedržavnih visokošolskih institucij v Evropi (EUPHE).

Preberi več

📣 Alma Mater Job Alert 📣

14.06. 2022.

ALMA MATER TEAM v svoje vrste vabi dinamičnega, kreativnega in suverenega ustvarjalca vsebin v on-line svetu znanosti in izobraževanja.

Preberi več

RAZPIS ZA PRIDOBITVEV ERASMUS+ ŠTIPENDIJE ZA ODPRAVO V INDIJO

13.06. 2022.

Mednarodna pisarna Alma Mater Europaea v sodelovanju s študentskim projektom Fizioterapevti brez meja razpisuje eno prosto mesto za udeležbo za odpravo v Indijo na področju fizioterapije ob koncu študijskega leta 2021/2022.

Preberi več