Novice in dogodki

Obvestilo o nevarni elektronski pošti - Almamater Sharepoint - View Almamater Documents

15.11. 2021.

Sporočamo vam, da opažamo povečano število primerov el. pošte, ki v svoji vsebini skrivajo povezave do nevarnih vsebin. Pošiljateljev naslov je oblike Almamater Sharepoint ipd., vsebuje pa nevarno povezavo »View Almamater Documents«.

Preberi več

Obvestilo

14.11. 2021.

Spoštovani uporabniki storitev in računalniškega omrežja Alma Mater. Raznovrstnost uporabe računalniških omrežij se vsak dan povečuje. V času, ko boste prebrali to elektronsko sporočilo, bo nastalo na tisoče novih uporabnikov Interneta, zapisanih na milijone novih digitalnih vsebin in posredovanih na žalost tudi veliko število zlonamernih elektronskih sporočil.

Preberi več

Nova predsednica tutorjev je Klara Trček

10.11. 2021.

Tutorji Alma Mater imajo novo vodstvo. Izvoljena je bila Klara Trček, študentka 2. letnik fizioterpije na Alma Mater v Ljubljani.

Preberi več

Model vrednotenja družbene vrednosti inovacij v socialni infrastrukturi - Inavguralno predavanje ddr. Davida Bogataja

05.11. 2021.

Alma Mater Europaea - ECM ob izvolitvi ddr. Davida BOGATAJA v naziv redni profesor, organizira INAVGURALNO PREDAVANJE z naslovom MODEL VREDNOTENJA DRUŽBENE VREDNOSTI INOVACIJ V SOCIALNI INFRASTRUKTURI. Inavguralno predavanje bo potekalo on-line v četrtek, 11. novembra 2021, ob 12. uri (PRIJAVA). Ob prijavi boste prejeli individualno ZOOM povezavo do srečanja. Vljudno vabljeni.

Preberi več

Gostujoče predavanje dr. Holly Ann Garnett

04.11. 2021.

Alma Mater z univerzo Fordham z New Yorka organizira serijo predavanj o demokraciji. V sredo 3. novembra 2021 je nastopila Holly Ann Garnett, direktorica Electoral Integrity Project. Je izredna profesorica političnih ved na Kraljevi vojaški akademiji v Kingstonu v Kanadi. Predava tudi na Queen''s University v Kanadi in University of East Anglia v Veliki Britaniji. Predavala je o rangiranju držav in volitev ter lestvici integritete volitev, ki jo Electoral Integrity Project objavlja zadnjih pet let. Spletnega predavanja so se udeležili doktorski študenti univerze Fordham in Alma Mater Europaea.

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - ESTER FABIANI

04.11. 2021.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Ester Fabiani na programu tretje bolonjske stopnje FIZIOTERAPIJA, z naslovom EFFECTIVENESS OF LOCOMOTORY PHYSIOTHERAPY IN HIGH CHOLESTEROL IN CHILDREN.

Preberi več

Prof. dr. Ludviku Toplaku nagrada za življenjsko delo

23.10. 2021.

Na 47. Dnevih slovenskih pravnikov so stanovski kolegi podelili visoko priznanje prof. dr. Ludviku Toplaku, predsedniku Alma Mater Europaea – ECM. Prof. dr. Toplak je prejel priznanje za življenjsko delo na pravnem področju.

Preberi več

Novi tutorji za študijsko leto 2021/2022

19.10. 2021.

Na TEJ povezavi si lahko ogledate, kdo so tutorji v novem študijskem letu. Komisija v sestavi: izr. prof. dr. Sebastjan Kristovič, doc. dr. Tine Kovačič, mag. Mladen Herc in Katarina Pernat je pretekli teden izbrala med tistimi študenti, ki so oddali prijavo, da si želijo postati tutorji študentje.

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2022] VABILO

15.10. 2021.

Spoštovani,
z veseljem vas vabimo na 10. jubilejno znanstveno konferenco Alma Mater Europaea "Za človeka gre 2022: ETIČNI IZZIVI DIGITALNE TRANSFORMACIJE". Konferenca bo potekala na spletu od 11. do 18. marca 2022, pričela se bo s plenarnim delom 11. marca 2021.

Preberi več